Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Hangout στις Ψηφιακές Γειτονιές

Έπειτα από 5 μέρες χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς αλλάξαμε πάροχο, δύο εκκρεμότητες υπάρχουν: μία που πέρασε και μία που έρχεται.

Η πρώτη εκκρεμότητα που πέρασε αφορούσε ένα Hangout. Τι είναι αυτό; Είναι ένα σχετικό νέο εργαλείο της Google, κάτι σαν Skype αλλά με δυνατότητα να προστεθούν πολλά άτομα. Το συγκεκριμένο Hangout είχε διοργανωθεί από την Feel Good Entertainment στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας της Όλγας Μαλέα με τίτλο Ματζουράνα. Ανάμεσα στους καλεσμένους του Google Hangout κι εγώ με την ιδιότητα του foodblogger ελέω laxanokitsos. Η εμπειρία ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Όποιος θέλει, μπορεί να δει τι ειπώθηκε σ'αυτό το link.

Η δεύτερη εκκρεμότητα έρχεται το Σάββατο 20/4. Στον πολυχώρο The Hub Events στα Πετράλωνα, η παρέα των ΜικροίΜεγάλοι με τη συνδρομή κι άλλων bloggers όπως η φίλτατη Chichipiru, διοργανώνουν συγκέντρωση για μαμάδες και μπαμπάδες που είτε διατηρούν είτε διαβάζουν είτε θέλουν να ξεκινήσουν κάποιο ιστολόγιο. Η ιδέα φαίνεται ενδιαφέρουσα, γιατί στο κάτω-κάτω το διαδίκτυο είναι επικοινωνία. Η εκδήλωση ξεκινά 9 το πρωί, ενώ όσοι γονείς θέλουν, μπορούν να πάρουν και τα παιδιά τους μαζί. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου με τον τίτλο Ψηφιακές Γειτονιές. Το πρόγραμμα έχει γνωριμίες με άλλους γονείς, παρουσιάσεις και ενδιαφέρουσες ομιλίες και πολλά άλλα. Δείτε περισσότερα και στη σελίδα τους στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου